Vindt de Juiste IT Job!

Voor jouw de juiste opportuniteit vinden, boeit ons mateloos. Een carrière die aansluit bij jouw interesses en vereisten!

Waarom met ons
aan de slag?

We leggen met plezier de lat een pak hoger en gaan resoluut voor transparantie en vertrouwen in onze samenwerkingen. We maken het verschil, en dat op maat van jouw unieke uitdagingen.

Uitdaging

We lossen de moeilijke vraagstukken op voor ons netwerk van klanten en professionals.

Expertise

Voor wie met ons samenwerkt, willen we dé oplossing vinden. Daarom bouwen we voortdurend onze expertise uit.

Vertrouwen

Zonder mensen, geen staffing solutions. Daarom vertrekken wij steeds vanuit begrip, vertrouwen én de persoon.

Hoe kunnen we helpen?

Bij Prosper-IT weten wat voor impact de juiste opportuniteit heeft of het professionele en persoonlijke leven van onze kandidaten.

Freelance opportuniteiten

Prosper-IT focust op een directe en transparante samenwerking met onze freelancers. Werken in vertrouwen is de basis voor ons toekomstig gezamenlijk succes.

Vaste opportuniteiten

De job vinden die jouw carriere naar het volgende niveau tilt, is exact het het soort uitdaging waar we van houden. We maken graag tijd voor een verkennend gesprek.

Jobs in de spotlight.

Deze opportuniteiten zetten we graag in de kijker!

Getuigenissen van IT Talent.

Lees zelf wat ze over hun ervaring vinden:
Toen Prosper-IT me benaderde voor een nieuwe uitdaging, namen ze echt de tijd om te begrijpen wat ik zocht.

Anders dan andere bedrijven, kwam Prosper-IT alleen met een vervolgstap als er echt een perfecte klik was tussen de twee kanten (de werkgever die een nieuwe specialist zoekt en het IT-talent dat op zoek is naar een nieuwe uitdaging).

Ze hebben het super gedaan door me steeds op de hoogte te houden over wat er ging komen en de feedback tussendoor.

Dus het was niet meer dan logisch dat we uitkwamen op een oplossing waar iedereen blij van werd.
ICT-Specialist
Permanente plaatsing
Ik werk nu bijna 2 jaar samen met Prosper-IT en ik kan het alleen maar aanbevelen!

Ze beschikken over de juiste expertise en zakelijk inzicht om een goede match te maken tussen de kandidaat en de opdracht.

Wat ik echt waardeer is dat het wervingsproces rekening houdt met strategisch en omvattend denken, wat uiteindelijk zowel de kandidaat als het bedrijf dat op zoek is naar specifieke expertise ten goede komt.
IT Project Manager / Analist
Freelance consultant
Eind vorig jaar had ik een aangename samenwerking met Prosper-IT. Wat deze samenwerking kenmerkte was de menselijke touch en de persoonlijke adviezen die ik ontving gedurende het hele proces.

Tim was altijd beschikbaar om te praten, vooral na de gesprekken met de werkgever, en was altijd bereid om de vragen die ik had te beantwoorden. Dit was erg bemoedigend.

Als resultaat had ik na enkele weken, mijn droombaan als CISO Officer geland. Als Tim dit proces niet had geleid, was dit zeker nooit gebeurd.
CISO Officer
Permante plaatsing
Een van de dingen die mij zeer beviel tijdens mijn samenwerking met Tim, is dat hij de samenwerking met volle interesse behandelt gedurende het hele proces - niet alleen tijdens de aanwervingsfase.

Hij is betrokken bij zijn werk zodat je tevreden bent met je baan, en dat helpt om een eerlijke en verrijkende relatie van beide kanten te hebben.

Bedankt, Tim.
Senior Java Developer
Freelance consultant

FAQ

Misschien heb je nog een paar vragen waarbij we je kunnen helpen. Als je ze niet vindt in deze Veelgestelde Vragen (FAQ), neem dan gerust contact met ons op.
Kom ik op jullie payroll  als kandidaat?

Nee, als je via ons wordt voorgesteld aan een van onze klanten voor een vaste plaatsing, kom je op hun payroll terecht.

Dit betekent dat de klant de voorwaarden van je contract en functieomschrijving rechtstreeks met jou bespreekt.

Als je als freelancer zou werken, ga je een overeenkomst aan met Prosper-IT.

Wij garanderen tijdige betaling en de beste zorg tijdens je lopende contract, evenals ondersteuning bij contractverlengingen en mogelijke tariefbesprekingen.

Werken jullie enkel met bepaalde IT profielen?

We richten ons op IT-vacatures, maar hebben een brede aanpak. Op deze manier proberen we een complete oplossing voor onze klanten te vinden.

Dit helpt ons om enerzijds een diepgaande en betekenisvolle relatie met hen op te bouwen, en voorkomt anderzijds dat we ongevraagde cv's naar de helft van België sturen vanuit een zogenaamde expertrol.

Heeft jullie tussenkomst impact op mijn nieuw loon?

Prosper-IT werkt op basis van een percentage van je bruto jaarsalaris. Daarom hebben we geen voordeel bij het verstrekken van gekleurde informatie over je salaris of het aanbevelen van een lager loon aan de klant.

We zoeken echter wel naar een financieel scenario dat werkbaar blijft voor zowel de kandidaat als de klant, rekening houdend met de wensen en financiële mogelijkheden van onze klanten en die van jou.