IT System Engineer

Regio

Limburg

Type

Hybrid

Contract

Permanent

About the company:

Onze klant is een internationaal bedrijf en ’s werelds grootste in zijn niche met Service Centers in 34 landen en een eigen Learning and Development centrum in Limburg.

Job Description:


1ste en 2e lijn support

Als Support Engineer help je medewerkers op het vlak van IT en digitale technologie. Je registreert incidenten van eindgebruikers wanneer je on-site permanentie hebt en handelt de incidenten af die de catch & dispatch partner registreren. Je zoekt naar oplossingen voor de eindgebruiker en communiceert hierover transparant. Indien nodig ga je ter plaatste, ook naar filialen, om de (business kritische) incidenten te behandelen. Waar nodig werk je nauw samen met IT partners om problemen in 3e lijn op te lossen.

Beheer IT-omgeving

Je staat in voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT-systemen. Je registreert IT-assets,
onderhoud user accounts, volgt licenties op, enz. Je zorgt voor een continue verbetering van de Service
Desk. Dit betekent dat je zoekt naar oplossingen en opportuniteiten om interne klanten de beste service
te geven en om gelijkaardige incidenten in de toekomst te vermijden.

Projectwerk
Je neemt deel aan IT projecten en zorgt mee voor de implementatie hiervan. Hierbij vertegenwoordig je
de Service Desk en zorg je voor een optimale overdracht naar de Service Desk bij oplevering van het
project.

Job Requirements:

- Je hebt affiniteit met IT en hebt een algemene basiskennis van diverse IT systemen zoals Windows, Office 365 of Active Directory.
- Je bent vlot Nederlands en je spreekt een aardig mondje Frans of je bent bereid je Frans stevig bij te spijkeren. Bijna de helft van onze eindgebruikers is Franstalig.
- Je stelt klanten gerust en geeft hun de beste dienstverlening die je kan bieden. Je laat eindgebruikers niet in de steek maar zoekt altijd naar een oplossing, ook al beschik je zelf niet over de kennis om het complexe probleem op te lossen. Je maakt echter ook geen onrealistische beloften die je niet kan waarmaken. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Je bent een enthousiast persoon die klantgericht, flexibel en proactief werkt.
- Je bouwt een efficiënt netwerk op van interne collega’s en externe partners voor een optimale samenwerking. Je communiceert duidelijk en expliciet naar partners en collega’s die in 3e lijn ondersteunen maar ook naar eindgebruikers. Je kan dus zowel communiceren met technische experten als met eindgebruikers ook wanneer je niet altijd goed nieuws kan brengen.

Job Offer

- Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.
- Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.
- Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding, toegang tot Flexible Benefits Plan, ...

Interested?

Herken jij jou in deze functie? Solliciteer nu!

Of stuur jouw CV naar tim.pauwels@prosper-it.be of contacteer ons telefonisch op +32 472 46 91 82 voor meer informatie.

Apply now